zomergasten 2005 1

Zomergasten viel tegen. De gast was interessant, de fragmenten goed, en toch kwam het niet uit de verf. Er was vooral decor en Miss Palmen wist er niet van los te komen. Er was ook teveel licht dat het geheel verbleekte. En de tafel was te groot en daarmee de afstand tussen gast en interviewer. Dit gaat niet werken. Schilder het decor zwart, zet twee stoeltjes bij elkaar met een salontafeltje, hang er een lamp boven en haal Peter van Ingen terug. Dat is toch niet zo moeilijk.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.

6 reacties op zomergasten 2005 1

 1. Argentum schreef:

  Juf is duf!

  Die Connie "amateur" (in)Palmen is beslist de verkeerde keuze … je zou kunnen denken, iemand met zoveel ervaring met diverse mannen … miss, mis, ongelofelijke prutserin! Het grachtengordelgevoel is bevestigd – jij, Cees, past eigenlijk best goed bij ons, niet? Zelfs een Dating-programma is orgineler en verrassender.

  Kijk de uitzending van Adelheid Rozen: Peter van Ingen corrigerend met "Hou je kwek" (heerlijk) … en een boeiende visie op mens en samenleving, die bij Cees Notenboom … volstrekt niet … uit de verf (de achtergrond) is gekomen. Connie is past beter bij omroep MAX, in de rubriek "Weet je nog oudje?". Weet alleen niet zeker of haar de screentest gaat lukken.

 2. Argentum schreef:

  p.s
  Een echt interessant alternatief … zou Fr?nk van der Linden (o.a. kunststof) zijn … of is die al gevraagd (geweest)? Laten we hopen dat Connie een steile leercurve blijkt te volgen! Per slot gaat het om het verhaal van de ZomerGast.

 3. niemsz schreef:

  Het is meer een vlakke leercurve. Ze gleed gisteren zowat van der stoel en die Barman ging steeds verder bij der vandaan zitten

 4. niemsz schreef:

  De aflevering met Robert Dijkgraaf vond ik zeer geslaagd, wat geen verdienste van de gastvrouw was, om de negatieve stemming niet te verpesten. Ik ben altijd wel gevoelig voor het soort jongensachtige beta-romantiek dat deze aflevering op smaak bracht.

 5. niemsz schreef:

  Afgelopen keer heb ik maar een stukje kunnen aanzien. Schrijverskransje in de zomergastsalon.

 6. niemsz schreef:

  Laatste afleveringen heb ik niet meer gezien, nog een stukje Katja Schuurman, totaal voorspelbare rambam, ga liever een potje rummikubben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.