300103


De dichtvorm als louter vormoefening: het verdichten van taal, streven naar de grootste dichtheid. En zoiets stellen lijkt heel wat, wordt steeds minder. En het ergert je en je denkt wat een kutgedicht en hoeveel kutgedichten zijn er wel niet geschreven? In poezieclubjes met klinkende namen als pen en stem en de vlijtige bicjus. En het gaat altijd over een natuurlijk graslandschap en het verloren geluksgevoel met veel wit en een drollig einde. Want dat is het aller-aller-allermoeilijkst: een goed einde.


Vandaag is een goede vriend vertrokken naar Kabul, zodat ze kunnen zeggen dat ze zoveel militairen hebben bijgedragen, maar wat zal ik blij zijn als ie weer gewoon gezond en wel hier terug is. Met een pilske slap lullen over wat we allemaal wel niet willen en nooit doen, de vrijheid van dromers.


290103


Zet de ceevee op 30 een bureaulamp in je snottert de stereo op 10 en je bent godverdomme in sky valley (wel een erg kale kutsite voor zo een geniaal werk)


280103


'Een drama in mensen' wilde hij maken. Zijn schrijvers waren personages in één groot verhaal. Maar ook al 'kennen' de heteroniemen elkaar - Campos schreef bij de dood van Cairo een intens verdrietige necrologie -, veel drama ontwikkelde er zich niet tussen hen. De tobberige klerk die zijn denken niet kon stopzetten, had zichzelf uitgesmeerd over tientallen anderen. Maar de angst voor de dood, het gordijn waarachter zich de 'echte wereld', maar misschien ook wel Niets zou openbaren, werd er niet minder op. 'O waarheid, vergeet mij!', dichtte hij. Op zijn 47ste stierf hij. Hij had zich doodgedronken. [meer]


Anderzijds en eveneens


270103

Vanavond zijn we opgeschrikt door de epilepsie van mijn moeder. Ze heeft twee aanvallen achter elkaar gehad, iets wat nog nooit is voorgekomen. Ontroerend is het zielige hoopje dat er overbijft na zo een toeval. Ik denk zelf dat het te maken heeft met een overspanning van de zenuwen. Helaas kan dit niet door middel van het internet onderzoeken, omdat die kutkabel er weer eens uit licht.Voor de fans is het een moeilijke scheiding. Massaal gooien ze afscheidscadeautjes als knuffelbeesten en brieven op het podium. Elisa (16): ,,Het lijkt net of ik een paar goede vrienden kwijtraak.'' [meer]

260103

Altijd sterk, zelfs in zwakte met een taaltje van belegen schrot.


230103220103


terwijl we kwamen om te eten verslikten we ons in het voorafje


Het is weer zover, het witte album wordt hier weer eens grijs gedraaid, maar niet zover doorgedraaid als Manson deed. En voor een van de beste Beatles-pagina’s moet je in deze tijd in Spanje zijn.190103

Omgaan met het idee van een object of het object zelf is een kwestie van materiaal. Eigenlijk ga altijd om met het idee van een object, omdat dat nu eenmaal het materiaal is waar de geest mee kan werken. Als je jezelf tenminste definieert als louter geest.


170103

klinkt: Terrorizer, dead shall rise,grind zoals die vanouds onder de zolen knarstte. Ja jeugd, stook k'zaa maar eens heet...


150103

In de buurt van mijn slapen, waar mijn geest zit, daar groeien hele zachte haartjes.


Heb je die in weerbarstige ceasarlock gefohnde stoffer ook gezien?
140103

Hoe ik genoot van de verhalen. Verhalen, sterk over armoede gespannen tussen arm en rijk. Mooie mensen gekleurd door een leven met beperkingen. Hoe ik genoot.


Sinds een week wordt mijn geest bij momenten beheerst door het beeld van een machine in werking in een houten schuurtje in een leeg schemerig landschap.Dit is goei grei: Orfelio


120103


110103

het stomme kutspsulhahahaha


jdiie hhehje nogmaalskkkdkdkkd
meerdere [meer]

zelfs pleistoceen-logger Ben Bender draait nog wel eens een testje


Tot noch toe hebben wij hier in Nederland geen klagen, je kunt hier ja zeggen en nee doen en eenieder zal het wurst wezen.


090103


080103


Van-oude-mensen-weinig-gelopen-en-altijd-binnen-gestaan: Dr.Mopar American Motors


Helemaal daas stapten we uit bioscoop, nadat we naar The Pianist van Roman Polanski geweest waren, een individueel verhaal over overleven in de waan van terreur.


060103

Plastic Injection machine $400.00 Ships within 14 Days
This is a professional quality hand operated bench top injection machine. With this device you can mold with plastic recycled from milk jugs, soda pop bottles ect. Make professional castings of any color or shape, hard or soft. You will learn the basic principles of injection molding and how to design and make your own molds. Before long you will be casting new products of your own design. You will be able to cast replacement parts for broken or missing parts or make copies of plastic components. The possibilities are endless.


De kabel lag eruit


Ik krijg ineens de behoefte om gewoon te gaan liggen herinneren.


:)=esc logt mob


030103

Ik twijfel toch wel ernstig aan de gemiddelde niveau-eis voor verslaggever. Volgens mij wordt bij het merendeel de twee hersenhelften doormidden geknipt. Nu dreigt er weer een watersnoodramp in Limburg, maar ik zie enkel hun eigen rampzalige aanwezigheid. Al sinds het begin van het Holoceen loopt in Limburg ieder jaar hetzelfde veldje onder alleen vroeger hadden de mensen niets, dus was er ook geen schade. Onze kelder loopt momenteel ook onder, er is al een fles wijn nat geworden. Onze kelder loopt ieder jaar onder, het ruikt er naar grottenoksel. Ik heb de elektra maar wat hoger gehangen en ik excuseer bij het opentrekken van een beaujaulais primeur voor de lucht, ja, het zijn barre tijden in Limburg. En voor de verslaggeving.


020103

Tot waardeloos vervluchtigd met het oplossend vermogen van een gemakkelijke snelheid.


update about*blank


Raymond: You're a lyin' cocksucker.
Peter: You are a cheap little sonofabitch.
Raymond: You're a lyin' --
Peter: You cheap little sonofabitch. You wanna try?
Raymond: You ain't gotta way to fuck with me.
Peter: You wanna try?
Raymond: You ain't nothing but --
Peter: You wanna try?
Raymond: Hey, you cocksucker
Peter: Whenever you're ready.

Raymond:
Good.
Peter: Whenever you're ready.
Raymond: Take me.
Peter: Oh no, you're the one that asked to attack, not me.
Raymond: Nope.
Peter: But I know if you don't --
Raymond: I'll kill you.
Peter: No, you won't. Go ahead and try it. Go ahead and try it. Go ahead and try.
Raymond: Don't jab me you fuckin' prick.
Peter: Try it. Try it, Mabel.
Raymond: God damn you fuckin'
Peter: Okay Mabel. I don't attack. I don't attack, Mabel.
Raymond: I'll kill you.

A Brief History Of... Shut Up, Little Man!!!


010103

Ondanks zijn hopeloos bezopen terugreis wenst niemsz al zijn bezoekers het beste voor 2003,

zijn secretaresse

 


de foto


Bezopen 2003 deel 1: Het kladblok is dichtgeslagen


Jules Verne
The Master of the World

CHAPTER I

WHAT HAPPENED IN THE MOUNTAINS311202

Op de valreep een oudejaarsomkat naar een enkelvoudige handmatige kolomlog zonder reactieforum een soort van terug naar de begintijd, toen de bloggerserver immer overbelast was en scripting voor mensen met een eigen domein.


Elrado is heeft het zich enkelvoudig gezellig gemaakt en met een kleine switch sta je in de kale vlakte van hyperenkelvoudigheid.


vorige