[Previous entry: ""] [Hoofd Index] [Next entry: ""]

03/18/2001 Entry: ""

Pestilence is even terug in mijn geheugen dankzij tripleee en Score. Mijn oude (death)metalhart begint weer een beetje te kloppen. Nog altijd koester ik een T-shirt van de eerste elpee: malleous maleficarum. Grijs en vol met gaten. De frontman, Patrick Mameli, niet echt de bescheidenheid zelve, best wel een drol eigenlijk, is ook een beetje aan zijn grootheidswaan tenondergegaan, maar muziek kon ie maken, net als de rest van de band. Marco Foddis, de drummer groeide uit tot een van de beste metaldrummers ter wereld (hij kon met een hand 3/16e en met de andere hand 2/16e drummen). Nostalgie, toch zou ik wel eens willen weten waar die jongens nu mee bezig zijn. Het laatste dat ik gehoord heb is een project dat Gestalt zou heten, maar zelfs het heilige internet heeft me daar nog geen uitsluitsel over kunnen geven. Als je meer weet, graag een reactie....

Replies: 3 reacties

Amen :)

Posted by anthonie @ 03/20/2001 11:14 AM CST

eindelijk iemand die het begrepen heeft. Je moet je frustraties een uitlaatklep geven, zo een bond tegen vloeken begrijp dan ook niet. Je kunt beter vloeken, sporten of naar een vet concert dan een bejaarde in elkaar hengsten of erger. Van al dat vervaarlijk gedoe heb ik ook altijd wel de humor van ingezien.

Posted by niemsz @ 03/18/2001 07:54 PM CST

Jeugdsentiment als metal is heerlijk. Al te positief ingestelde medemenschen kun je er nog eens een dreun mee om de lachende oortjes geven maar voor de mensch zelf, die deathmetal leuk vindt is de muziek al voldoende uitlaatklep om weer vrolijker te worden.

Posted by anthonie @ 03/18/2001 06:02 PM CST

Voeg een nieuwe reactie toe

Naam

E-Mail (optional)

Homepage (optional)

Comments

Powered By Greymatter