[Previous entry: ""] [Hoofd Index] [Next entry: "the end"]

07/18/2001 Entry: ""

Het journaal was vandaag voor een groot deel gewijd aan het verzet tegen globalisering op de G8 top in Genua. Hoewel ik als superindividualist wars ben van wat voor actiecomité dan ook bespeur ik in mezelf een onmetelijke walging ten opzicht van globalisering en haar institutionele vertegenwoordigers: de multinationals. Na een klein zelfonderzoek kwam ik op het volgende sleutelwoord: oorspronkelijkheid. Globalisering gaat ten koste van ieder vorm van oorspronkelijkheid. Oorspronkelijk, oorsprong, bron, rede, zin, de jus van het leven.

Replies: 4 reacties

hee,heb het meegemaakt,weet waar je het denk ik over hebt,maar stoppen..nee,
anders..ja,dat is het woord..de druk moet eraf,en de "het moet"
Maak iets moois en nieuw,of hou deze stijl,als je er maar bent !

Posted by hj @ 07/21/2001 02:39 AM CST

Ja godverdomme! da's allemaal leuk en aardig, maar waarom kan'k nie reageren op je laatste post...

Ik zet Sick Of It All nog maar eens op..............

Posted by Tripleee @ 07/21/2001 01:15 AM CST

Die eigenwijsheid snakt naar een nieuwe jasje. Dat hele webloggedoe benauwd me, remt mijn expressie, omdat het zoetjes aan zo een maniertje, routine is geworden. Toen ik gisteren mijn laatste entry's overlas dacht ik: met dit gezeur moet ik stoppen, daar wordt niemand vrolijk van en ikzelf al helemaal niet (en daar is het uiteindelijk toch allemaal om begonnen). Ik neem even rust en ga broeden op nieuwe, vrijere vorm. Verder raad ik 90 procent van de huidige webloggers aan hetzelfde te doen...

Posted by niemsz @ 07/21/2001 12:21 AM CST

Groot gelijk, maar jammer als je echt stopt. Dan verdwijnt er weer een stukje eigenwijsheid van dat vermaledijde internet.

Posted by cioran @ 07/20/2001 11:01 PM CST

Voeg een nieuwe reactie toe

Naam

E-Mail (optional)

Homepage (optional)

Comments

Powered By Greymatter