[Previous entry: ""] [Hoofd Index] [Next entry: ""]

01/13/2002 Entry: ""

Sikkema verleent Zero virtueel asiel, die niet meer vraagt dan de bescheiden ruimte van een kladblok.

hieronder Zero's statement

kladblok
Ik heb het gisteren uitgerekend: In de 2,5 jaar dat ik nu online ben, heb ik ongeveer 5000 uur achter mijn PC gezeten. (5000!) Mijn telefoonrekeningen spreken boekdelen. De dikke Van Velthoven is er niks bij. In al die tijd heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met het zoeken naar een optima forma om mezelf en mijn werk te presenteren.
Ik dacht dat ik mij vooral met flash en ingewikkelde java-scripts bezig moest houden om een zekere tevredenheid te bereiken. Of héél veel hits krijgen. Niks is minder waar.

Na het open trappen van kladblok vandaag, was er plotseling weer de oude drift om gewoon een eind weg te tikken. Eenvoudige platte tekst op een digitaal wit velletje. Niks geen cgi, greymatter, php, flash, photoshop en al die overbodige luxe. Beperken heet de nieuwe kunst.

Over: Deze pagina dient - na het sluiten van nakedself - als opstartpagina voor mezelf, maar U mag natuurlijk ook klikken. Eenmaal per maand zal een nieuwe, aangepaste versie verschijnen: een linkdump, beetje tekst her en der, dit alles samen geperst op één blaadje. Het hele jaar door kladblokken tot dat ik een ons weeg. Heerlijk.

Replies: 1 reactie

ik had nog niet over nagedacht dat dit wellicht een statement zou kunnen zijn.

heb het trouwens reuze naar mijn zin op die 29 en halve k, lekker rustig ook.

Posted by zero @ 01/14/2002 06:30 PM CST

Voeg een nieuwe reactie toe

Naam

E-Mail (optional)

Homepage (optional)

Comments

Powered By Greymatter