[Previous entry: ""] [Hoofd Index] [Next entry: ""]

05/11/2002 Entry: ""

Nog steeds in een roes. Het duizelt me, iedere avond, inzichten en analyses en botsende meningen. Het heeft allemaal iets van een revolutie, een opstand der horden. Er is wat verschoven en het schuift nog en niemand weet waarheen.

Replies: 7

Judas agrees.. onbetrouwbaar zooitje daar in de lijst Fortuyn. Ieder met zijn eigen belangen en verborgen agenda's, maar natuurlijk allemaal de onuitgesproken de wens van Fortuyn. Als we straks die Joep van de Nieuwenhuizen als minister hebben, ga ik maar bega-claim aandelen kopen. Prettig idee dat onlangs, de 'projectontwikkelaar' Harry Mens, als noodzakelijk kwaad, genoemd, het toneel heeft verlaten. Zulke zelfverrijkingspraktijken moeten niet nog makkelijker gemaakt worden.
Wat gebeurt is, is dat Nederland nu eindelijk zijn tegenhanger van het Vlaams Blok heeft. Omdat buitenlander (-stander) haat altijd bestaat, hebben de mensen hiervoor nu een uitlaatklep gevonden. Niet een optie hebben om dit te uiten, levert blijkbaar een onvrij gevoel op. En nu maar hopen dat LPF nog maar veel achterlijke figuren verzamelt, om zo weer terug te vallen tot een in-effectief en verdeeld groepje mensen met (extreem) rechtse opvattingen. Volgens mij alleen maar een kwestie van tijd.

Posted by Judas @ 07/14/2002 12:43 PM CST

Open Brief van Klaas.
Ik heb me tot nu toe niet echt, althans niet echt serieus, bemoeid met alle uitingen rond de aanstaande verkiezingen van onze volksvertegenwoordiging. Aan de vooravond van deze meestbesproken stemming sinds mensenheugenis komt het er toch nog even van. En wel zonder de nodige spelfauten (nou ja, eendje dan) ditmaal.
Pijnlijk duidelijk werd sinds de moord op Pim Fortuyn wat een achterlijk zooitje miesgasten, op een paar na, de goede man inderhaast zijn kielzog had verzameld. Godsammekrake, om van te brake dat semi-fascistoide gebral van die voorzitter en die persvoorlichter, met hun vuige insinuaties richting een aantal het in ieder geval naar mijn idee redelijk goedbedoelende politici en journalisten, Ik weet niet zoals dit geteisem zeker wat Pim er allemaal van gevonden zou hebben, maar ik heb zo het vermoeden dat zijn mooie begrafeniskostuum inmiddels aardig wat slijtplekken begint te vertonen van het zich omdraaien in zijn graf. Bah, bah en nog eens bah!
De groeten van Klaas de Vries Jr (geen familie)

Posted by Klaas de Vries Jr @ 05/14/2002 09:14 PM CST

en telkens weer verrassingen van bikkelharde meningen die de gevoelens van de onderbuik met veel pathos naar voren laten komen.. om vervolgens binnen een dag teruggenomen te worden, waarbij de media over elkaar tuimelt voor de scoop van de excuses...

Posted by H1 @ 05/14/2002 12:32 AM CST

Abbit iam et reverti debet

Posted by Vanzo @ 05/12/2002 02:04 PM CST

amen...

Posted by Vanzo @ 05/12/2002 02:03 PM CST

amen...

Posted by Vanzo @ 05/12/2002 02:03 PM CST

amen...

Posted by Vanzo @ 05/12/2002 02:03 PM CST

Powered By Greymatter